Samenwerkingen

Jahoma is in 2011 met Hollandfit en IP2 Solutions een innovatief samenwerkingsverband aangegaan. Voor deze samenwerking hebben we gekozen voor de werknaam Jiphol .

Met Jiphol willen we de samenwerking tussen Jahoma, IP2-Soultions en Hollandfit bekrachtigen.

Met financiële support vanuit Agentschap-NL werken wij momenteel aan een prototype om met diversen sensor chips en high-speed camera’s een vernieuwende 3D bewegings analyse te realiseren. Hierbij richten wij ons primair op toepassingen binnen de sport.

Jahoma is eveneens is begin 2011 al een samenwerking aangegaan met Tijdteam.

Samen met Tijdteam werkt zij aan een dubbele camera techniek om nog betere tijdwaarnemingen te kunnen realiseren. Voor deelnemers identificatie maken wij gebruik van RFID.

Neos uit Amersfoort is een partij die wij al langer kennen en waar wij gezamenlijke ontwikkelingen op allerlei test gebied mee uitvoeren. Van websites design tot Voip for Video.  Voor de grotere evenementen (de drakenboten bijvoorbeeld) waarbij professionele opnames voor TV of bedrijfs promo’s van uw en onze activiteiten gemaakt moeten worden zult u vaak ook de mensen van Neos tegen komen.

Sinds 2013 heeft Jahoma een samenwerkingsverband met Hennie Wolters Sportservice voor het leveren van wedstrijd benodigdheden zoals startnummers, klokken, bogen, spandoeken en alles wat er nog meer bij komt kijken om een wedstrijd te kunnen aankleden. HW Sportservice kan uw startnummers leveren met uw eigen opdruk en voorzien en onze chips.

Jahoma-samenwerking-eventcommunications-logo-400x108

Sinds 2012 heeft Jahoma een samenwerkingsverband met Eventcommunications (Eventco) voor het leveren van beeldschermen op locatie voor de presentatie van wedstrijdgegevens aan uw publiek. Eventco heeft zeer heldere daglicht plasma monitoren in de aanbieding waar we graag gebruik van maken. Publiek kan dan binnen aan de bar de wedstrijd goed volgen wat u zult merken in uw omzet.

ALCA bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar en is een betrouwbare partner op ICT-gebied.  Jahoma en ALCA hebben in de afgelopen jaren samen al meerdere projecten uitgevoerd. Als Jahoma maken we ook graag gebruik van de diverse facilitaire diensten van ALCA die wij minder op ons pad zien liggen.

4Synergy is een van de vaste partijen waar wij mee samenwerken voor kortlopende opdrachten.  Via dit netwerk kunnen we snel aan aanvullende specifieke expertise komen.

InnoSportLab® De Tongelreep
InnoSportLab® De Tongelreep

Met InnoSport gaan we een project opzetten met als doel om de zwemprestatie van zwemmers ook visueel te kunnen gaan bepalen zodat zwemtijden nog beter gemeten kan gaan worden.

Syntens heeft eind 2012 in het kader van een door Jahoma uitgevoerd kennisproject aan Jahoma de status van kennisleverancier op het gebied van tijdmetingen verleend.

Jahoma-Biometrics-Moving-People-logo

Jahoma levert vanaf 2012 aan Biometrics hardware en software producten. Het eerste product dat wij voor Biometrics hebben ontwikkeld is een verder ontwikkelde Biometrics ProJump sprongmat welke is gebaseerd op al eerder bestaande Jahoma technologie.

jahoma_samenwerking_promobiel_crafter_425x125

Jahoma werkt sinds 2013 samen met Promobiel. Jahoma zorgt voor de tijdregistratie welke getoond kan worden de mobiele LED schermen van Promobiel. Schermen zijn er vanaf 8 tot/met 16m2