Visuele verkeerstelling

Vijf Minuten verkeersmonitoringe - Verkeerstelling
Vijf Minuten verkeersmonitoring - Verkeerstelling
Lage uitvoering visuele verkeersmetings systeem.
Lage uitvoering visuele verkeersmeting systeem.

De professionele uitvoering van ons video-tijd meet producten is speciaal ontwikkeld voor continue waarneming.

Met behulp van deze productlijn kunt u visuele verkeersinspecties voortaan eerst (laten) uitvoeren en vervolgens pas de verkeersdeelnemers categorieën bepalen waarin u de rapportage wilt onderverdelen.

Deze aanpak geeft u niet alleen meer flexibiliteit en gemak op het moment dat de meting zelf wordt uitgevoerd, het geeft u ook nog eens de gelegenheid om een paar maanden later het verkregen materiaal te kunnen hergebruiken waar u anders een nieuwe telling had moeten organiseren.

De voordelen van dit product zijn evident:

  • U krijgt een grotere flexibiliteit in het achteraf analyseren van de meetgegevens.
  • Er zijn minder mensen nodig om de meting uit te voeren. Geautomatiseerde visuele inspectie elimineert 95% van de menselijke waarnemingsfouten.
  • ‘last but not least’ , de noodzaak om mensen direct in de nabijheid van snelverkeer op te stellen vervalt. Er zullen dus minder en minder zware maatregelen nodig zijn om uw mensen op locatie te beschermen.
  • Per saldo zullen al deze factoren er voor zorgen dat het kostenplaatje  per uitvoering van een meting goedkoper zal zijn.

Al deze systemen worden geleverd en onderhouden door onze partner ALCA Sytems  B.V.  als een ‘standalone all-in-one’ oplossing inclusief een onderhoudscontract dat garandeert dat uw product optimaal blijft werken.

Bontekoe, overzicht fietsers in een bepaalde periode
Bontekoe, overzicht fietsers in een bepaalde periode
Bontekoe, overzicht voetgangers in dezelfde periode
Bontekoe, overzicht voetgangers in dezelfde periode

Vijf minuten rapportage, 90% gedraaide versie.

Omdat een website niet het ideale hulpmiddel is om u onze tijdreis foto’s te tonen hebben we een van de foto’s 90% gedraaid zodat u toch de rijkheid van de informatie kunt ervaren.

Visuele verkeersinspectie (tbv website 90% gedraaid).
Visuele verkeersinspectie (tbv website 90% gedraaid).