Startnummers, stuurbordjes en enkelbanden

Van onze klanten hebben we geregeld de vraag gekregen of we ook de startnummers konden leveren. Tot voor kort verwezen we daarvoor door naar onze leveranciers Promes en Hennie Wolters.

We hebben echter gemerkt dat onze klanten het op prijs stellen als wij als intermediair tussen de organisatie en de drukker optreden en de technische vragen voor hen vertalen en gewoon oplossen. Gelijk met de levering van het drukwerk kunnen we dan ook onze tags en spacers laten aanbrengen en deze voor verzending aan u als klant nog eenmaal controleren. Dat scheelt onze klanten werk en geeft ons extra zekerheid dat alles goed is.

De service van het kant en klaar leveren van de startnummers blijkt goed te bevallen want onze klanten komen voor de kleinere wedstrijden waar geen ET wordt ingezet ook bij ons terug.

Ook voor drukker heeft het voordelen dat we er tussen zitten omdat we hem daardoor de gelegenheid geven om zijn werk te kunnen doen. Onze aanlevering van opdrachten kost hem minder tijd en we worden hiervoor door hen beloond.

Mocht u dus startnummers en/of stuurbordjes nodig hebben maar niet onze elektronische tijdwaarneming dan kunt u ons daar ook voor benaderen.  Voor een mooie prijs heeft u dan uw startnummers in huis.

De werkwijze:

  • U stuurt per email of via de contactpagina aan de rechterkant ons een verzoek waarin u aangeeft wat u precies zoekt.
  • Wij vertellen u middels onze voorcalculatie wat het u in totaal zal gaan kosten vooropgesteld dat u ons ook al een bruikbare layout kunt aanleveren.
  • U levert ons een in Ms-Word (of PDF) opgemaakt concept van uw startnummer en de logo’s die u daarop wilt hebben.
  • Wij beoordelen of we met u aangeleverde materiaal verder kunnen. Zo ja, dan blijft  de eerdere prijsopgave van kracht.  Zo nee, dan maken we op verzoek op basis van uw materiaal een eigen opzet en leggen deze aan u voor.  Voor het (af)maken van een ontwerp brengen we dan 25 euro in rekening.
  • We nemen uw opdracht in uitvoering en leveren u kort daarop uw startnummers.

 

Materiaal startnummers:

Altijd pretex.  We verkiezen dit materiaal omdat het vergeleken met andere materialen milieu vriendelijk is, het goed te bedrukken is waardoor de kosten lager zijn en omdat het goede weerstand tegen scheuren heeft, ook als het nat is.

De standaardmaat van een startnummer komt ongeveer overeen met een doormidden gevouwen schrijfmachine blaadje (A4 formaat)

 

Materiaal stuurbordjes.

Altijd PVC met vier of zes gaten.  De standaard maat van een PVC stuurboordje is ca 15 bij 16 cm. Andere maten zijn mogelijk.

 

Materiaal enkelbanden.

Altijd van PVC en geleverd met een eenmalig plaksluiting.  De standaard maat van een enkelband is 38 mm bij 350 mm. Dit formaat is ruimschoots groter dan van andere bekende banden in de markt. De meeste banden zijn eigenlijk polsbandjes en het formaat dat wij voeren is dan ook uitzonderlijk.

 

Afmetingen:

Diversen maten zijn mogelijk. afhankelijk van bij welke drukker we uw aanvraag onderbrengen. Hebben we vrijheid in de maatvoering dan kiezen we voor het goedkoopste product.

 

Levertijd:

Gewoonlijk binnen een week. Korter is soms ook mogelijk. Komt u op een van de laatste momenten tot de conclusie dat u startnummers nodig heeft dan kunnen u bedienen vanuit de nummers die we op voorraad hebben liggen. Deze zijn blanco startnummers of ze dragen ons logo maar ze zijn in elk geval wel snel te leveren.