Verhuur Elektronishe Tijd (ET) Chips & Video apparatuur

Chips & Video

Onze Elektronische Tijd (ET) apparatuur voor sport tijdregistratie is ook te huur.  Wij kunnen u videotiming maar ook individuele deelnemer tijdmeting op basis van RFID chips leveren.

Video

Gewoonlijk leveren we deze diensten inclusief bediening door een of twee van onze medewerkers. Indien uw mensen een keer hebben meegelopen en aanschaf overweegt dan kan besproken worden dat u het systeem huurt maar de tijdwaarneming geheel in eigen beheer doet.  Eventueel zijn wij daarbij aanwezig om u te ondersteunen mocht dat nodig blijken te zijn.

Kosten, met één bediener, minimaal één dagdeel a 180,-  euro (ex BTW).  Meer uren worden verrekend op basis van uurtarief tot maximaal dag tarief (3 dagdelen)  Binnen een afstand van 25 km vanaf  Almere berekenen we geen reiskosten.

Tweede bediener is vaak nodig omdat zowel video als chip timing geen systemen zijn om ook altijd de identiteit van de binnenkomende lopers met 100% zekerheid te kunnen bepalen. Video kan dit niet omdat we geen startnummers kunnen zien vanaf de zijkant. Chiptiming is wel een hulpmiddel maar is niet nauwkeurig genoeg om bij gelijktijdige aankomst van deelnemers 100% uitsluitsel te geven wie als eerste over de finishlijn kwam.  Voor uw eerst binnenkomende deelnemers raden wij daarom altijd normale visuele waarneming aan.

Chips

Voor onze chipsystemen gelden vergelijkbare voorwaarden als voor ons video systeem.  Bij inzet van ons chips systeem moet u ook rekening houden met het aantal chips dat u zult moeten inkopen. Met ingang van 2012 kon u onze chipsystemen ook combineren met het nu voormalige system Wegwed. Het oude Wegwed kunt u als u dat wenst wat ons betreft blijven gebruiken. Het nieuwe systeem kunt u ook gebruiken. U kunt uw deelnemers lijst exporteren en wij kunnen deze inlezen in onze systemen. O.a. in ons nieuwe Wegwed systeem.

Vierkamp

Dit is een systeem dat niet met een camera of met chips werkt maar met eenvoudige aangevers zoals drukmatten, contactschakelaars en lichtpad sensors. Het systeem kent 5 aparte ingangen.  Een voor de start en vier om de tijd van een daarop aangesloten sensor vast te leggen.  De naam ‘Vierkamp’ komt uit het competitie gebeuren waar vier deelnemers een parcours moeten afleggen en waarbij hun tijd stopt als ze ‘hun’ bel luiden. Waar het uiteindelijk om gaat is dat u van vier expliciet aanwijsbare sensors een of meerdere keren een signaal van krijgt. Of dat de eindtijden van vier deelnemers zijn of drie keer een tussentijd meting van een deelnemer kunt u zelf bepalen. De kracht van dit systeem ligt in zijn mogelijkheden om de metingen te tonen aan uw publiek.

Sprint & Spring

Sprint & Spring is een applicatie waarmee u slechts de prestaties van een deelnemer kunt meten.  Het werkt in principe met een mat maar kan ook gebruikt worden met andere pulsgevers zoals bij voorbeeld een schakelaar of een lichtpad.  Met dit systeem kunt u  contact- en tussen-tijden van een sporter bepalen. Het systeem wordt meestal ingezet door coaches  en fysio therapeuten voor het meten van sprong capaciteit en/of de uithoudings capaciteit van een atleet.  Het systeem is in principe alleen te koop maar verhuur is altijd bespreekbaar.

Info

U kunt uw verzoek voor ondersteuning van uw evenement sturen naar:

  • et [APENSTAARTJE] jahoma [PUNT] nl
  • jan [APENSTAARTJE] jahoma [PUNT] nl

of gewoon even bellen.

  • 036 – 84.53.990
  • 06 – 53.23.07.48

Bijzondere evenementen

Voor bijzondere evenementen die de kans bieden om ons te verbreden of te introduceren hanteren we overigs afwijkende tarieven. Hetzelfde gaat op voor evenementen met een hoog zorg karakter.

Informatie over de voorwaarden, de benodigdheden en voorzieningen om de elektronisch tijd registratie goed te kunnen verzorgen kunt u hier vinden.

Voorbereiding

ET-Jahoma-voorbereidingen-benodigheden