Wegwed en het Jahoma chiptijdregistratie systeem

Omdat een goed wedstrijd organisatie programma al bestond en al in gebruik is bij vele organisaties heeft Jahoma er voor gekozen om haar eigen tijdregistratie systeem te verbinden met de icoon Wegwed.

Wegwed is een Nederlandstalig computerprogramma ontwikkeld door Iwan Oprins waarmee de complete deelnemersadministratie, uitslagverwerking en tijdregistratie van actieve sportevenementen (hardlopen, triathlon, wandelen, fietsen) kan worden uitgevoerd. Van het verwerken van de voorinschrijvingen tot het printen van een uitslagenlijst. Het kan gebruikt worden voor grote als kleine officiële (Atletiekunie en NTB) wedstrijden, trimlopen, ultralopen, uurlopen, berglopen, estafettelopen, bedrijvenlopen en scholierenlopen.

Het programma werkt goed op computers met Windows (XP, 2000, Vista, 7 en 8).

Het doel van het programma Wegwed is om de administratie van deelnemers aan een evenement te vereenvoudigen en om op de dag van het evenement zo eenvoudig en snel mogelijk een correcte uitslagenlijst te maken. Wegwed wordt momenteel al bijna 20 jaar gebruikt door meer dan 600 organisaties succesvol gebruikt bij meer dan 1200 evenementen per jaar. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een chipregistratiesysteem dan is de Wegwed versie met chipmodule noodzakelijk. De chipmodule is verkrijgbaar voor enkele tientjes per jaar.

Met het Jahoma chiptijd registratie systeem kunnen wij uw deelnemer export vanuit Wegwed  snel en betrouwbaar inlezen en Wegwed kan de wedstrijd resultaat bestanden die Jahoma produceert inlezen en verwerken tot een uitslag.

Wilt u meer weten over onze “chips & video” tijdregistratie systemen bezoek dan onze introductie pagina:
 
Wie wij zijn en wat we doen.