OVC-BSM, 11 Okt 2010

Op 11 oktober werd er door de BSM leerlingen van het Almeerse Oostvaarder College (OVC) een testloop georganiseerd. De leerlingen waren naast atleet ook starter scheidsrechter en jury. Alle afstanden zijn door de leerlingen ook handmatig geklokt. We hebben deze gelegenheid gebruikt om de nieuwe Axis 221 camera te testen tijdens de 800 meter en wat nieuwe dingetjes uit te proberen.

Op de monitor voldeed de camera aan de verwachtingen, maar na afloop ontdekten we dat de opnames niet waren zoals we verwacht hadden. De opnameprocedure ansich was niet veranderd, dus het moest door iets anders veroorzaakt zijn. Om de leerlingen beter te informeren over de tussentijden hadden we gebruikt gemaakt van de Xnote functie om de klok even stil te kunnen laten staan zodat de leerlingen meer gelegenheid hadden om hun tussentijd op de monitor te kunnen zien. We ontdekten dat Xnote in deze opstelling Camstudio niet direkt informeert, maar wacht tot de stopwatchtijd niet meer bevroren is. Deze optie zullen we dus niet meer gebruiken.
Met de introductie van de nieuwe Jahoma recorder software die ook werkt zonder Xnote is dit mogelijke probleem overigens ook direct verholpen.

Finish line videos, OVC BSM , 11 Oct 2010

On 11 October the BSM participants of the Dutch Oostvaarders college (OVC) in Almere organized there own scholar decathlon. We used this opportunity to test the Axis 221 camera during their 800m.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.